de eduBioSite eduBioSite zelf online Biologie oefenen.

COLOFON
De website eduBioSite is een particulier initiatief en ontwikkeld door mijzelf (Eric de Jong). Ik ben jaren geleden gestart met het maken van deze website, zodat mijn kinderen thuis hun biologie online als spel kunnen oefenen voor de biologie toetsen in het voortgezet onderwijs. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met mij op (contactgegevens staan hieronder).

Sponsors


steun met €0,20 per dag SOS Kinderdorpen!

Webdesign en realisatie Eric de Jong  
Webcontent Eric de Jong  
Copyright Alle teksten en afbeeldingen zijn van Eric de Jong. Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website te verveelvoudigen of in andere vorm te verwerken in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Het is wel toegestaan om de website in het openbaar te publiceren ter ondersteuning van het bieden van onderwijs vanuit een niet commercieel oogpunt.

Is een afbeelding op deze website zonder toestemming gebruikt, neem dan ook contact op met de eigenaar. Ik heb getracht zo zorgvuldig mogelijk te zijn om rechthebbenden te vermelden dan wel te benaderen.
 
Privacy Het gebruik van cookies (functioneel om oefeningen te ondersteunen, statistieken om inzicht te krijgen in meest gewenste oefeningen, marketing om juiste advertenties te kunnen tonen, zie ook advertenties) voldoet aan de wettelijke richtlijnen.  
Advertenties Deze website maakt gebruik van Google Adsense om gericht enkele advertenties te tonen. Met de opbrengsten kan een deel van de hostingkosten van deze website worden betaald.  
Eigenaar/Contact Eric de Jong (Peize, Noord-Drenthe).
Contact per e-mail:
 
           
Ga terug naar eduBioSite Startpagina
   |