Topografie Groep 7 - BelgiŽ Provincieesteden klik op de vlag voor meer informatie over de provincies van BelgiŽ

 
  topografie blinde kaart BelgiŽ (provincies, gewesten en hoofdsteden) probeer ook de andere BelgiŽ oefening: Steden en rivieren in BelgiŽ en Luxemburg .
 
Hoe moeilijk wil je het? info knop  
Niveau AHier zitten de lokaties in: .....
Hoeveel plaatsen wil je raden?
Hoe wil je oefenen? info knop
Naam raden    Plaats aanwijzen
 

 
 
 

 
Vraag  : 
 
Score  : 
 
 
Cijfer  : 
     
Als je straks klaar bent, deel je score op:
 
 
   
 
     
  Op deze pagina vind je de topografie toets "Provincies van BelgiŽ" om topo te leren door te oefenen als spel. Deze zelfstandige educatieve topo test is geschikt voor het basisonderwijs, middelbaar en voortgezet onderwijs ter ondersteuning van de lessen wereldoriŽntatie / aardrijkskunde (de gehanteerde methode is gebaseerd op Agteres, maar de methoden Geobas, Wijzer door de wereld, Blauwe planeet en Land in zicht sluiten hier ook op aan). Door de uitgebreide spellingcontrole is het ook geschikt bij vertraagde taalontwikkeling en dyslexie. Op deze topografie landkaart vind je de volgende topografische onderdelen (gebieden, provincies, steden, hoofdsteden, riveren, meren, zeeŽn, oceanen, landen en continenten):
Brussels Hoofdstedelijk Gewest, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Henegouwen, Waals-Brabant, Namen, Luik, Luxemburg, Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt, Bergen, Waver, Namen, Luik, Aarlen.
Let op: Na het starten van de toets verdwijnt deze tekst om afkijken te voorkomen.